Teherautó szállítás

Furgon szállítás, teherautó szállítás 0-24 Budapest és Pest megye területén hétvégén is. Országosan szállítunk gépet, teherautót sok gyakorlattal és korszerű tíztonnás szállító járművekkel. Bármikor hívhat, ha járműszállításra van szüksége, kotrógép szállítás, Bobcat szállítás, emelőgép, minikotró, targonca szállítás Budapesten 30 perc alatt a helyszínre érünk. Megbízhatóság, precíz munkavégzés felkészülés a váratlan helyzetekre, 100% ügyfél elégedettség.

Mikor lehet ránk szükség?

Szállítunk teherautót a szervízbe, fényezőműhelybe, munkaterületre szinte bárhova, ahova ügyfelünk szeretné. Lehet ponyvás vagy dobozos, furgon, teherautó, dobozos kisteher mi el tudjuk vinni bárhonnan, bárhova. Ügyfeleink visszatérő vendégek, mert Megbízható cégtörténettel, céges múlttal rendelkezünk, precíz és gyors a munkavégzés. Modern szállító járműveink vanna, kiemelkedő gyakorlattal, autómentő múlttal és jó helyismerettel rendelkezünk. Magasan képzett sofőrök, korrekt árakon kínáljuk szolgáltatásainkat. Biztosítás: 100% rakománybiztosítás

Mezőgazdasági gép szállítás

Szállítunk gépeket is mezőgazdasági munkák esetén: Fafeldolgozó ipar: fűrészgépek, háncsoló kiszállítása, traktorszállítás, gallyazógép helyszínre szállítása. Borona, vetőgépek kiszállítása a megengedett mérethatárokon belül.

Pázsitnyíró, fűnyíró szállítás, mindenféle permetezőgép, tartály szállítása tréleren és platós gépszállító teherautón.

Teherautó szállítás

Építőipari gépszállítás

Ha építkezésre szeretne munkagépet, építőipari gépet szállítani, vegye fel velünk a kapcsolatot. ha mezőgazdasági gépet kell szállítani a permetezőgéptől a traktorig állunk rendelkezésére. Alkalmi és rendszeres jelleggel veszik igénybe partnereink gépszállító szolgáltatásainkat mindenki legnagyobb örömére. Több évtizedes fuvarozói és nehéz gép szállítói tudásunk legjavát adjuk, hogy az Ön gépei biztonságosan célba jussanak.

Földmunkagép szállítás, kotrógép szállítás, markoló, daru, ollós emelő szállítás.

Szükség esetén akár hétvégén is dolgozunk, ha szükséges éjszakai szállítás is vállalunk megbeszélés kérdése. Minden felmerülő kérdésben forduljanak hozzánk bizalommal a fenti telefonszámon.

Főbb szolgáltatások:

 • Furgon mentés,
 • Teherautó mentés,
 • Elektromos kézi raklap emelő szállítás,
 • Tréleres gépszállítás,
 • Emelőgép szállítás, kosaras emelő szállítás,
 • Munkagép szállítás,
 • Traktor szállítás,
 • Úthenger szállítás,
 • betonkeverő, mixer szállítás,
 • Teherautómentés,
 • Lakókocsi, lakóbusz mentés.
 • Gép mentés, furgonszállítás,
 • Kotrógép szállítás,
 • Targonca szállítás,
 • Aggregátor szállítás,
 • Gépszállítás,
 • kisteherautó elszállítás,
 • Furgon, ponyvás kisteherautó szállítás,

Gépszállítás cégeknek

Főként az építőiparban és a mezőgazdaságban tevékenykedő cégeknek fontos a rendszeres gépi munka és ezeket a gépeket valahogy el kell juttatni a munkaterületre mert a legtöbb ilyen jellegű gép nem önjáró, vagy igen hosszú ideig tartana ameddig a munkaterületre kiér. Ezért ezek a cégek rendszeresen keresik az olcsó gépszállítást biztosító szállítmányozó fuvarszolgálatokat, akikkel rendszeresen szállíttathatják a gépeket. Az építőiparban gyakorlatilag sokszor dolgozni sem tudnak, ha nincs a megfelelő gép leszállítva ezért a pontos gépszállítás elengedhetetlen része az építőipari munkának is. Kapacitásunk legjavát nyújtjuk az építőipari és a mezőgazdasági gépszállítás területén is állunk partnereink rendelkezésére. Bármilyen gépről legyen is szó, kotrógép, markoló, targonca vagy fűnyíró gép esetleg vakoló gép, vállaljuk a szállítását Budapesten és vonzáskörzetében, Pest megye területén is.

Gépszállítás magánszemélyeknek

Ha magánszemély, biztosan előfordul, hogy például kerítésépítéshez, vagy medenceépítéshez ki szeretne bérelni egy gépet például egy Bobcatet. Ilyenkor megy a keresgélés az internete, ki hol mennyiért vállalná a kiszállítást és sokszor előfordul, hogy a kiszemelt vállalkozó nem is veszi fel a telefont. Ilyenkor ne keresgéljen tovább, hanem hívjon azonnal bennünket. Mi biztosan felvesszük a telefont, azonnal olcsó árajánlatot kaphat a gépszállításra, és a kiválasztott jármű a kért időpontban biztosan meg fog érkezni a célba. Akár Bobcatet bérel, akár egy kis úthengert vagy betonkeverőt, esetleg mini kotrót, ránk számíthat hiszen ilyen és ehhez hasonló gépek szállítását végezzünk már évtizedek óta ügyfeleink megelégedésére.

Teherautó furgonszállítás ügyben kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken, hívjon a fenti telefonszámon.