Kapcsolat

Munkatársaink kiváló gépszállító tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több száz sikeresen elvégzett kiszállítással a hátuk mögött. Akár lakókocsit kell vontatni, akár egy markolót kell szállítani, pontos korrekt munkavégzést várhatnak el tőlünk. Minden általunk használt munkaeszköz kiváló állapotú korszerű járműszállító. Cégünk folyamatosan bővíti és fejleszti a gépszállításra használt járműparkot, hogy minden mentési, szállítási munkát a legalkalmasabb eszközzel tudjunk elvégezni, a lehető legjobb áron. Gépszállító szolgáltatásaink legfontosabb célkitűzése a gyors és pontos munkavégzés, a kedvező árak és ügyfeleink elégedettsége. Amikor gépszállítás miatt hívnak bennünket igyekszünk olyan járművet kínálni amelyik optimális a szállítandó géptípusra.

nevjegy

Építőipari gépszállítás, aggregátor, targonca, ollós emelő, közepes és mini rakodógép, kompresszor szállítás. Mezőgazdasági gép mezőgazdasági eszköz szállítás: traktor, pótkocsi, betakarító, talajművelő, eszköz szállítás. Tehergépkocsi, kisbusz, furgon szállítás, vontatás. Mezőgazdasági gépszállítás, talajművelő eszköz szállítás. Gépek szállítása Targonca szállítás. Bobcat szállítás, Mezőgazdasági gép szállítás

Traktor szállítás árak, Nemzetközi gépszállítás, Nehézgép szállítás.

Kapcsolat

A gépszállítás lehet rendszeres jellegű, ilyenek például a kiállítási helyszínek, ahova 1-hét-1 hónapra szállítunk gépeket, vagy csak alkalmi jellegű gépszállítás. Mindkét esetben tudásunk legjavát nyújtjuk, tehát mind a le és felállás esetében mind a gép rögzítésénél maximális precizitással végezzük a munkát. Hívjon!