Kotrógép szállítás

Kotrógép szállítás olcsón Budapest, Pest megye területén bárhova. Korszerű felszerelt 10t gépszállító járművel vállalom gépek, targonca, személyemelő, markológép, minikotró szállítás hétvégén is. Gépszállító járműveink minden szükséges felszereléssel el vannak látva, amely a gyors és könnyű gépszállításhoz, jármű és felépítmény szállításhoz elengedhetetlen. Megbízható képzett sofőrök. Olcsó gépszállítás Budapesten és Pest megyében, tőlünk kapja a legkedvezőbb árú szolgáltatásokat! Korszerű, minden szükséges eszközzel felszerelt gépszállítóval rendelkezünk. Budapest, Cepeli telephelyről indulunk. Bármilyen önjárásra képes kerekes és lánctalpas járművet el tudunk szállítani országosan bárhova.

Két évtized gépszállító tapasztalatát adjuk Önnek!

Ha gépszállításra van szüksége akkor hívjon bennünket reggeltől estig a fenti telefonszámon.

Milyen információkat fogunk kérni a gépszállítás előtt?

 • Milyen járművet/gépet kell szállítani
 • Mikor (szállítás pontos dátuma),
 • Honnan (pontos cím),
 • Hova kell szállítani (pontos cím)
 • Esetleg olyan probléma, ami nehezíti a szállítás (defektes kerék stb.)

A felsoroltak ismeretében pontos árajánlatot tudunk adni a gépszállításra és ha elfogadja ügyfelünk az árajánlatot akkor a megbeszélt időpontban megyünk a gépért.

Gépszállítás Budapesten, országosan és külföldről is garanciával.

A legegyszerűbb, ha felveszi velünk a kapcsolatot, a fenti telefonszámon, és azonnal tudunk árat mondani az elvégzendő mentésre, szállításra. Több évtizede végzünk gépszállítást munkagép mentést, teherautó szállítást és úgy végezzük munkánkat a hétköznapokban is, hogy partnereink meg legyenek velünk elégedve, ez fontos.

Kotrógép szállítás

Miben tudunk segíteni?

Gépszállító szolgáltatásaink legfontosabb célkitűzése a gyors és pontos munkavégzés, a kedvező árak és ügyfeleink elégedettsége. Amikor gépszállítás miatt hívnak bennünket igyekszünk olyan járművet kínálni amelyik optimális a szállítandó géptípusra.

Építőipari gépszállítás, aggregátor, targonca, ollós emelő, közepes és mini rakodógép, kompresszor szállítás. Mezőgazdasági gép mezőgazdasági eszköz szállítás: traktor, pótkocsi, betakarító, talajművelő, eszköz szállítás. Tehergépkocsi, kisbusz, furgon szállítás, vontatás. Mezőgazdasági gépszállítás, talajművelő eszköz szállítás. Gépek szállítása Targoncák szállítása. Mezőgazdasági gép szállítás

Traktor szállítás árak, Nemzetközi gépszállítás, Nehézgép szállítás. A gépszállítás lehet rendszeres jellegű, ilyenek például a kiállítási helyszínek, ahova 1-hét-1 hónapra szállítunk gépeket, vagy csak alkalmi jellegű gépszállítás. Mindkét esetben tudásunk legjavát nyújtjuk, tehát mind a le és felállás esetében mind a gép rögzítésénél maximális precizitással végezzük a munkát.

Munkatársaink kiváló gépszállító tapasztalattal és jó helyismerettel rendelkeznek, több száz sikeresen elvégzett kiszállítással a hátuk mögött. Akár lakókocsit kell vontatni, akár egy markolót kell szállítani, pontos korrekt munkavégzést várhatnak el tőlünk. Minden általunk használt munkaeszköz kiváló állapotú korszerű járműszállító.  Cégünk folyamatosan bővíti és fejleszti a gépszállításra használt járműparkot, hogy minden mentési, szállítási munkát a legalkalmasabb eszközzel tudjunk elvégezni, a lehető legjobb áron.

Megbízható leinformálható cégünk több éve van jelen a gépszállítók között, megbízóink járműve ugyanolyan fontos, mintha a saját járművünket szállítanánk. Ezért kiemelt védelmet biztosítunk minden járműnek a le és felállás, illetve a gépszállítón való rögzítés során. A járművek platója olyan felülettel van kialakítva, hogy könnyen és biztonságosan rögzíthető a jármű rögzítő hevederekkel.

Miért válasszon bennünket?

 • Korrekt árakon kínáljuk szolgáltatásainkat.
 • Kiemelkedő gyakorlat és helyismeret.
 • Precíz és gyors munkavégzés.
 • Megbízható cégtörténet, céges múlt.
 • Modern szállító járművek.
 • Magasan képzett sofőrök.
 • Biztosítás 100%

Professzionális gépszállítás szolgáltatások profi csapattól, Budapest - Csepel telephellyel a XXI. kerületben, telefonáljon, kérjen árajánlatot.